Poslední člověk - Lee Bacon

Poslední člověk - Lee Bacon
311 311 1726
311,- Kč

Původní cena: 311,- Kč


Hodnocení:


Poslední člověk - Lee Bacon z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Poslední člověk - Lee Bacon .

Detailní informace

Zemi ovládají roboti. Jsou inteligentní, mírumilovní, praktičtí, zodpovědní, předvídatelní - modrá planeta se nemohla dostat do lepších rukou. A to jen díky tomu, že roboti v pravý čas odstranili lidi. Ano, ony tvory, kterým sice nelze upřít pár dobrých vlastností (vyvinuli přece roboty), ale jinak se starali jen o válčení, znečišťování životního prostředí a zkrášlování svých nehtů. Bez lidí je světu prostě mnohem lépe. To mají ve svých elektronických mozcích zakódováno i XR_935, Ceeron_909 a SkD_988, dokud jednoho dne náhodou nenarazí na člově...ka. Lidské mládě s označením Emma, které je podle všeho poslední svého druhu. Přesto se odhodlaně vydává na cestu za tajemným cílem, a XR & spol. podniknou po boku lidské dívky nejnepředvídatelnější dobrodružství svého robotického života. Lee Bacon zve mladé i dospělé čtenáře na výpravu do budoucnosti, která by se klidně mohla stát realitou. Napadlo vás někdy, co si o nás lidech myslí náš robotický vysavač nebo dron? Nečekejte žádnou pochmurnou ani přetechnizovanou sci-fi. Poslední člověk kypí životem, humorem a vírou, že lidé a roboti přece jen mají co dát jedni druhým. "

Produkt je výrobek značky Jota ,distribuovaný s EAN kódem 9788075656537.

Procházet zboží z kategorie Média Jota, Knihy Jota.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Poslední člověk - Lee Bacon a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jota a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jota najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Poslední člověk - Lee Bacon
Právě si prohlížíte...

311,- Kč