Poselství slaměného klobouku - Darina Ničová

Poselství slaměného klobouku - Darina Ničová
429 429 2245
429,- Kč

Původní cena: 429,- Kč


Hodnocení:


Poselství slaměného klobouku - Darina Ničová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Poselství slaměného klobouku - Darina Ničová .

Detailní informace

Kočovné stanování po Východní Africe. Procházka se lvy u Viktoriiných vodopádů. Žádost o ruku v bláznivé Kalkatě. Pěší výstup na třítisícový vrchol Himalájí, božský klid horských buddhistických chrámů i spalování mrtvých ve Váránásí. Erotické Khadžuráho, drzé Dillí. Samostatná cesta po Rádžastánu. Bangkok. Zdravotní potíže v thajských horách. Ostýchavá Barma, vypočítavý Laos. Laguny Jihočínského moře. To vše a ještě mnohem více v této Knize První. Cesta panenským pralesem peruánské Amazonie, setkání se šamanem, nocování u porodní báby. Majestát...ní Andy a magické Machu Picchu. Tisíce kilometrů po dálnici. Bolivijský venkov, chilské a argentinské vinice. Paraguayská pohostinnost. Ilegální přechod hranic. Největší vodopády světa, karneval v Riu. New York. Stoletá swingová legenda New Orleans. České vesničky v Texasu, slavnost polky. To vše a ještě mnohem více v Knize Druhé. MgA. Darina Ničová, DiS. (*6. 2. 1981) Vystudovala Tvůrčí psaní u Jiřího Stránského na Škvoreckého Literární akademii a herectví na VOŠ herecké u Niny Divíškové, Pavla Kheka a Radima Vizváry. Dcera Atomové lady Divadla v Dlouhé a Pepy Vaňka z Hampuše. Milovnice jazzu, astropsychologie, podzimních barev a impressionismu. Vášnivá degustátorka hořké čokolády, Chardonnay a Tullamore Dew.

Produkt je výrobek značky Mare-czech ,distribuovaný s EAN kódem 9788086930527.

Procházet zboží z kategorie Média Mare-czech, Knihy Mare-czech.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Poselství slaměného klobouku - Darina Ničová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mare-czech a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mare-czech najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Poselství slaměného klobouku - Darina Ničová
Právě si prohlížíte...

429,- Kč