Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Porodní sestra z Osvětimi - Magda Knedler

Porodní sestra z Osvětimi  - Magda Knedler

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Porodní sestra z Osvětimi - Magda Knedler z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Porodní sestra z Osvětimi - Magda Knedler .

Detailní informace

Porodní sestra z Osvětimi je dramatický příběh inspirovaný skutečnými osudy Stanisławy Leszczyńské. Tato polská porodní sestra vedla v táboře tisíce porodů, při nichž nezemřelo žádné dítě ani žádná žena.Do koncentračního tábora v Osvětimi přijíždí další transport vězňů. Mezi nimi je porodní sestra z Lodže, která na vlastní žádost začíná pracovat v nelidských podmínkách: bez vody, základních lékařských nástrojů a léků. Porody vede na kamnech přikrytých starou dekou. Mnohokrát riskuje život, když se staví proti rozkazům bezohledného Josefa Mengel...eho.Dělá vše, aby ochránila děti před krutými experimenty. Podporuje mladé matky, jimž byly jejich novorozené děti násilím odebrány a poslány do Říše. Nebo na smrt...V Osvětimi nebyla Stanisławou Leszczyńskou. Byla Mámou. Byla nadějí.Audioknihu namluvila Jana Stryková. Celková stopáž: 8 hodin a 55 minut

Produkt je výrobek značky Kontrast ,distribuovaný s EAN kódem 0745178679848.

Procházet zboží z kategorie Média Kontrast, Knihy Kontrast.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Porodní sestra z Osvětimi - Magda Knedler a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kontrast a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kontrast najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Porodní sestra z Osvětimi - Magda Knedler
Právě si prohlížíte...

259,- Kč