Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pondelky s Vilmou - Marika Studeničová

Pondelky s Vilmou - Marika Studeničová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pondelky s Vilmou - Marika Studeničová z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Pondelky s Vilmou - Marika Studeničová .

Detailní informace

Známa slovenská herečka a astrologička Vilma Jamnická sa dožila 101 rokov. Do poslednej chvíle vyhľadávali túto výnimočnú ženu umelci, politici, športovci aj bežní ľudia, aby im poradila v zložitých životných situáciách a vytvorila im osobný horoskop. Posledné roky jej života patrili pravidelným posedeniam s autorkou knihy. Nechýbal pri nich povestný elixír – zázračný nápoj z byliniek, ktorý si herečka pripravovala podľa vlastnej receptúry. Spočiatku profesionálne rozhovory prerástli do priateľstva, ktoré zmazalo generačné rozdiely a autorka sa... natoľko zžila s príbehom ženy, o ktorej písala, až sa nevdojak akoby sama stala súčasťou jej emotívneho finále. Pondelky s Vilmou však vypovedajú aj o dobe, v ktorej Vilma Jamnická žila. Poodhaľujú tajomstvá, o ktorých verejnosť ani netušila. Čítame o nich s napätím a nikdy nepochybujeme o tom, že to, čo je napísané, sa aj skutočne stalo. Hviezdy však nikomu nediktujú – vedia svoje…

Produkt je výrobek značky Naše Vojsko ,distribuovaný s EAN kódem 9788020614445.

Procházet zboží z kategorie Média Naše Vojsko, Knihy Naše Vojsko.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pondelky s Vilmou - Marika Studeničová a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Naše Vojsko a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Naše Vojsko najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pondelky s Vilmou - Marika Studeničová
Právě si prohlížíte...

402,- Kč