Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Podezřelý - Paulina Świst

Podezřelý  - Paulina Świst

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Podezřelý - Paulina Świst z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Podezřelý - Paulina Świst .

Detailní informace

Další žhavý thriller od Pauliny Swist | V roce 2014 byl Daniel Wyrwa ještě vojákem u 6. výsadkářského praporu v Glivicích, zatímco Maria Zimnická slibnou advokátní koncipientkou. Daniel neměl – jemně řečeno – zrovna nejlepší pověst. O jeho problémech se zákonem a drogami, o násilnických sklonech a také o tom, že byl namočený do nelegálních akcí, věděli všichni, tedy kromě Marie. Ale láska si přece nevybírá… Marii se narodila holčička, Daniel skončil na odvykací léčbě a Maria se vdala za kamaráda z dětství a pak… Pak to všechno začalo být rychlé..., tvrdé, děsivé, bravurní a překvapivé, zkrátka takové, že vás to úplně pohltí. Fanoušci Pauliny Świst dostanou více, než čekali, zatímco její noví čtenáři si nepochybně záhy pořídí i její předchozí knihy! Tato spisovatelská hvězda září stále jasněji!

Produkt je výrobek značky Kontrast ,distribuovaný s EAN kódem 9788075856234.

Procházet zboží z kategorie Média Kontrast, Knihy Kontrast.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Podezřelý - Paulina Świst a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kontrast a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kontrast najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Podezřelý - Paulina Świst
Právě si prohlížíte...

139,- Kč