Pocketbook 700 era 16GB, stříbrný

Pocketbook 700 era 16GB, stříbrný
5 599 5 599 319
5 599,- Kč

Původní cena: 5 599,- Kč


Hodnocení:


Pocketbook 700 era 16GB, stříbrný z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Pocketbook 700 era 16GB, stříbrný .

Detailní informace

DisplejNejnovější 7palcový displej E Ink Carta™ 1200 zvyšuje kontrast obrazu o 15 % a zrychluje dobu odezvy na dotek obrazovky o 20 %. Boční ovládací tlačítkaBoční ovládací tlačítka zajišťují maximální pohodlí při čtení a zásluhou G-senzoru je zařízení stejně praktické pro praváky i pro leváky. DesignČtečka PocketBook Era vyniká svojí kombinací ultra moderního designu a ergonomického tvaru, čímž vnáší do světa čteček nezaměnitelnou a dosud nepoznanou krásu. Vestavěný reproduktor a BluetoothPoslouchejte na své čtečce elektronických knih audiokni...hy zásluhou vestavěného reproduktoru, případně lze využít i bezdrátová sluchátka či jiná zařízení podporující připojení Bluetooth Převod textu na řečDíky této funkci může čtečka PocketBook Era nahlas předčítat libovolný textový soubor, který se tak rázem promění v audioknihu. Podpora převodu textu na řeč až v 26 jazycích. Ochrana proti vodě a poškrábáníVodotěsnost podle normy IPX8 a vylepšená ochrana proti poškrábání dodávají uživatelům nejen klid, protože se nemusí o čtečku bát, ale zároveň přispívají i k vyššímu komfortu při čtení. SMARTlightTato technologie umožňuje přizpůsobení jasu a teploty barev obrazovky, aby bylo čtení neustále co nejšetrnější pro vaše oči.

Produkt je výrobek značky Pocket Books ,distribuovaný s EAN kódem 7640152096716.

Procházet zboží z kategorie Média Pocket Books, Knihy Pocket Books.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pocketbook 700 era 16GB, stříbrný a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pocket Books a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pocket Books najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pocketbook 700 era 16GB, stříbrný
Právě si prohlížíte...

5599,- Kč