Pavučina snů - Stephen King - 11% sleva

-11%
Pavučina snů - Stephen King
447 500 1392
447,- Kč

Původní cena: 500,- Kč


Hodnocení:


Pavučina snů - Stephen King z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Pavučina snů - Stephen King .

Zlevněné zboží

Kdysi dávno se v prokletém městě Derry (dějišti klasických románů To a Nespavost) spojili čtyři kluci a odhodlali se ke statečnému činu. K činu, jenž je všechny změnil způsobem, který nikdy nebudou schopní pochopit. Teď o pětadvacet let později, jsou z kluků dospělí muži, každý se svým vlastním životem a vlastními starostmi. Ale vzájemné pouto přetrvalo. Každou loveckou sezónu se čtveřice znovu schází v lesích severního Maine. Letos do jejich chaty zabloudí dezorientovaný cizinec, který mumlá cosi o světlech na obloze. A jeho nesrozumitelné blo...uznění se brzy ukáže až nepříjemně blízké pravdě. Zanedlouho jsou čtyři přátelé vtaženi do děsivého souboje se stvořením z jiného světa. Jejich jediná naděje na přežití leží ve společné minulosti – a v pavučině snů. Snad naposledy ve Svědectví vytvořil King příběh tak úžasného rozsahu – a patrně nikdy dřív tak otevřeně nepohlédl do nitra temnoty.

Produkt je výrobek značky Beta Dobrovský ,distribuovaný s EAN kódem 9788075934222.

Procházet zboží z kategorie Média Beta Dobrovský, Knihy Beta Dobrovský.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pavučina snů - Stephen King a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beta Dobrovský a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beta Dobrovský najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pavučina snů - Stephen King
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

447,- Kč