Pátý zpěv - Petr Mazanec

Pátý zpěv - Petr Mazanec
160 160 1831
160,- Kč

Původní cena: 160,- Kč


Hodnocení:


Pátý zpěv - Petr Mazanec z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Pátý zpěv - Petr Mazanec .

Detailní informace

Petr Mazanec: Pátý zpěv (šest delších básní) Souborné vydání básnických textů vycházejících mezi léty 2009 - 2019. Na přání autora jsou básně v tomto autorském výboru řazeny chronologicky. Petr Mazanec (nar. 1945) je středoškolský učitel v důchodu, regionální historik a básník. Narodil se sice v severních Čechách (v Ústí nad Labem; část dětství prožil v Děčíně - Podmoklech), ale rodným krajem mu byl a je kraj jeho rodičů, tedy Vysočina. Mládí prožil v Kamenici nad Lipou a v blízkém Rytově. Žije v obci Veselá u Počátek. Literárně a edičně se pod...ílel na vydání pěti publikací k dějinám a osobnostem Veselé, rozsáhlého souboru kázání ThDr. Jaroslava Kadlece a také na knize věnované vzpomínkám přátel a farníků na tohoto významného českého církevního historika. Je hlavním autorem knihy Taktéž tam byli, v níž se (spolu s Adamem Karbašem) pokusil interpretovat tři regionální politické procesy 50. let (Pelhřimov 2016), a publikace Nebyl to trestný čin, napsala (Pelhřimov 2018), v níž sledoval vývoj jedné absurdní kauzy ze současnosti. V nakladatelství Dauphin vyšlo Petru Mazancovi v rozmezí let 2009-2019 sedm sbírek veršů a textů (Jarní chodec, Zachtělo se mi, Kdo v zlaté struny zahrát zná, Sedmý sešit, Osmý sešit, Devátý sešit, Asi už poslední (sešit)). Publikoval též v revuích Kontexty, Souvislosti a Aluze.

Produkt je výrobek značky Dobrý Důvod ,distribuovaný s EAN kódem 9788090630581.

Procházet zboží z kategorie Média Dobrý Důvod, Knihy Dobrý Důvod.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pátý zpěv - Petr Mazanec a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dobrý Důvod a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dobrý Důvod najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pátý zpěv - Petr Mazanec
Právě si prohlížíte...

160,- Kč