Partie století - Maxwell Cathy - e-kniha

Partie století - Maxwell Cathy - e-kniha
189 189 1090
189,- Kč

Původní cena: 189,- Kč


Hodnocení:


Partie století - Maxwell Cathy - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Partie století - Maxwell Cathy - e-kniha .

Detailní informace

eBook:,Romantické vyprávění z prostředí nejvyšší anglické šlechty na začátku 19. století je milostným příběhem o lásce a svazujících rodinných i společenských povinnostech.*Každá debutantka při svém vstupu do společnosti obvykle touží ulovit hraběte. Elin Morrisová má to štěstí, že ji rodiče zaslíbili hraběti už krátce po narození. Ale odklady sňatku s jedním z nejvýznamnějších mužů Londýna poskytly Elin čas přemítat, jak se vůbec může provdat za Gavina Bayntona, když se jí nedaří zapomenout na jeho bratra Benedicta. Ben, rozzlobený, že byl odv...olán ze služby v armádě, aby se mohl věnovat „rodinným závazkům“, trpí, když vidí, že se jeho povýšený bratr chystá ke svatbě s ženou, již miluje on. Práce v armádě umožnila Benovi pozapomenout na první lásku, ale nové setkání s Elin ho vrací zpět ke dni, kdy oba, velice mladí a nezralí, podlehli spalující touze. Elin se snaží vytěsnit Bena z mysli, jenže jakmile je svede dohromady náhlé nebezpečí, už není možné bránit se citům. Může však dát přednost lásce před povinností?

Produkt je výrobek značky Oldag S.r.o..

Procházet zboží z kategorie Média Oldag S.r.o., Knihy Oldag S.r.o..

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Partie století - Maxwell Cathy - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Oldag S.r.o. a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Oldag S.r.o. najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Partie století - Maxwell Cathy - e-kniha
Právě si prohlížíte...

189,- Kč