Osudový návrat - Eloisa James - e-kniha

Osudový návrat - Eloisa James - e-kniha
179 179 511
179,- Kč

Původní cena: 179,- Kč


Hodnocení:


Osudový návrat - Eloisa James - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Osudový návrat - Eloisa James - e-kniha .

Detailní informace

eBook:,Milostný příběh z prostředí vysoké anglické aristokracie v poslední čtvrtině 18. století.*Alaric Wilde, syn vévody z Lindow, je nejoslavovanější muž v Anglii, obdivovaný pro svá nebezpečná dobrodružství a švihácký vzhled. Když se po letech strávených v cizině vrací domů, teprve až jeho loď zakotví v přístavu, kde na něho čeká dav rozvášněných ječících dam, uvědomí si, jak je slavný. Alaric odjíždí na hrad svého otce, ale když mu dojde, že i on je rovněž nechvalně proslulý, potkává velice uzavřenou, velice duchaplnou Willu Ffynchovou. Wil...la, jež před světem nosí masku vážné mladé dámy, miluje knihy a necudnými vtipy baví pouze své nejdůvěrnější přátele, nechce mít nic společného s mužem, jehož soukromý život se propírá v každých novinách. Alaric však nikdy nepoznal ženu, kterou by chtěl tolik jako Willu. Tento vévodův syn, který zatím neprohrál ani jednu galantní bitvu, však najednou cítí, že oduševnělá Willa mu tuto neusnadní.

Produkt je výrobek značky Oldag S.r.o..

Procházet zboží z kategorie Média Oldag S.r.o., Knihy Oldag S.r.o..

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Osudový návrat - Eloisa James - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Oldag S.r.o. a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Oldag S.r.o. najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Osudový návrat - Eloisa James - e-kniha
Právě si prohlížíte...

179,- Kč