Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ostrý řez: Čtrnáctý případ Lincolna Rhyma

Ostrý řez: Čtrnáctý případ Lincolna Rhyma

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ostrý řez: Čtrnáctý případ Lincolna Rhyma z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Ostrý řez: Čtrnáctý případ Lincolna Rhyma .

Detailní informace

Kniha Ostrý řez: Čtrnáctý případ Lincolna Rhyma:Lincoln Rhyme a Amélie Sachsová v dalším díle úspěšné série pátrají po vrahovi šťastných snoubencůLincoln Rhyme a Amélie Sachsová se vracejí z Itálie právě ve chvíli, kdy v New Yorku začne řádit vrah s velmi neobvyklým modem operandi. Pronásleduje čerstvě zasnoubené páry a zabíjí je ve chvíli, kdy se v klenotnictví chystají koupit snubní prsteny. Ze symbolu budoucnosti se v vrahově podání stává symbol zmaru a smrti.New York zachvátí panika a Rhyme se Sachsovou musí začít okamžitě konat. Můžou se s...polehnout na podporu newyorské policie i na vlastní kriminalistické zkušenosti, ale zanedlouho zjišťují, že tentokrát to možná nebude stačit. Tento pachatel má v plánu víc, mnohem víc, než je na první pohled patrné.Pokaždé, když se Rhymovi se Sachsovou podaří odkrýt nějakou stopu, jako by se vrah na oplátku přiblížil k nim. A pak upoutá jeho pozornost prsten, který Lincoln dal Amélii. Na tom šperku je cosi obzvlášť přitažlivého... Mohl by dvojici legendárních vyšetřovatelů stát symbol jejich společné budoucnosti život?Napsali o knize Ostrý řez:Úžasné... Napětí stoupá a Deaver přináší další a další zvraty a překvapení na této thrillerové horské dráze.Publishers WeeklyDeaver je mistr. Nebude překvapením, pokud se Ostrý řez objeví na mnoha seznamech jako nejlepší kniha roku.Suspense MagazineVypnuto Jeffery DeaverBývalý novinář, lidový zpěvák a právník, autor třiceti dvou románů, je v současnosti špičkou mezi autory světových bestsellerů. Jeho knihy se prodávají ve 150 zemích světa a byly přeloženy do více než dvaceti pěti jazyků. Svou první knihu napsal již v 11 letech. Proslavil se však až sérií kriminálních románů s ochrnutým kriminalistou Lincolnem Rhymem. Prvním díl série s názvem Sběratel kostí (The Bone Collector, 1997) zaznamenal obrovský úspěch a stal se předlohou pro stejnojmenný snímek s Angelinou Jolie a Denzelem Washingtonem.Kromě úspěšných kriminálních sérií a několika povídkových knih s detektivní tématikou je autorem populárních románů, jako Hořící drát (česky 2010), Zahrada bestií (Garden of Beasts, 2004), Příští oběti (česky 2010) a mnohých dalších.

Produkt je výrobek značky Domino ,distribuovaný s EAN kódem 9788074985683.

Procházet zboží z kategorie Média Domino, Knihy Domino.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ostrý řez: Čtrnáctý případ Lincolna Rhyma a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Domino a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Domino najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ostrý řez: Čtrnáctý případ Lincolna Rhyma
Právě si prohlížíte...

451,- Kč