Osobní finance - Řízení financí pro každého - Petr Syrový, Tomáš Tyl

Osobní finance - Řízení financí pro každého - Petr Syrový, Tomáš Tyl
312 299 476
312,- Kč

Původní cena: 299,- Kč


Hodnocení:


Osobní finance - Řízení financí pro každého - Petr Syrový, Tomáš Tyl z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Osobní finance - Řízení financí pro každého - Petr Syrový, Tomáš Tyl .

Detailní informace

Potřebujete návod, jak mít pod větší kontrolou svoje finanční prostředky? Chcete část z nich vhodně investovat a potřebujete návod, jak to udělat co nejlépe? Zorientujte se ve vlastních financích a co nejúčelněji je využijte, aby vám vydělávaly! V knize se dozvíte, co je důležité při finančním plánování a na co je potřeba dát si pozor. Získáte rady, jak se vyhnout začátečnickým chybám a co je vlastně reálné právě od vašich investic očekávat. Zjistíte, jak se jednotlivé typy investic chovají a jaké plody mohou přinést. V novém vydání testujeme r...ady z předchozích let a ukazujeme, jakých výsledků byste docílili, kdybyste se těchto rad drželi od počátku do dnešních dnů. Uvidíte, jak by si vaše investice stály i v turbulentním koronavirovém roce 2020. Čtěte a najdete dále i stručné hodnocení jednotlivých produktů. Zjistíte, které se hodí pro vás a které se hodí spíše pro toho, kdo vám je prodává. Kniha slouží pro každého, kdo chce lépe rozumět vlastním financím, ale i jako učebnice financí pro studenty či pro finanční poradce.

Produkt je výrobek značky Grada ,distribuovaný s EAN kódem 9788027131235.

Procházet zboží z kategorie Média Grada, Knihy Grada.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

249,- Kč
199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Osobní finance - Řízení financí pro každého - Petr Syrový, Tomáš Tyl a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Grada a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Grada najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Osobní finance - Řízení financí pro každého - Petr Syrový, Tomáš Tyl
Právě si prohlížíte...

312,- Kč