Od Rusi k Rusku - Lev Nikolajevič Gumiljov - 11% sleva

-11%
Od Rusi k Rusku - Lev Nikolajevič Gumiljov
490 548 581
490,- Kč

Původní cena: 548,- Kč


Hodnocení:


Od Rusi k Rusku - Lev Nikolajevič Gumiljov z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Od Rusi k Rusku - Lev Nikolajevič Gumiljov .

Zlevněné zboží

Vyčerpávající studie o vzniku Rusi a následně Ruska podávávající též nástin teorie etnogeneze a pasionarity jako cyklického růstu a rozpadu energie etnických skupin. Koncepce ojedinělá, v Česku doposud nepublikovaná. Autor působil jako vědecký pracovník Petrohradské univerzity, kde mimo jiné pracoval na své vlastní teorii etnogeneze. V jejím duchu pak zpracoval i svou velkolepou práci Od Rusi k Rusku: náčrt etnických dějin z roku 1992, která popisuje historii všech státních útvaru, jež vznikly za posledních dva tisíce let na území dnešního Rusk...a. Pro nás je to dílo zajímavé a podnětné, neboť přináší ruský pohled na dějinný vztah ruských státních útvarů k Abendlandu, křesťanské civilizaci na Západě, k Říši středu, čínské civilizaci na Východě, k Orientu a islámské civilizaci ve střední Asii. Čtenář tak sleduje dvě linie knihy: vlastní historický děj a pak snahu autora vnést do této masy dějinných událostí jakýsi řád spočívající na výkladu jeho teorie etnických dějin.

Produkt je výrobek značky Dauphin ,distribuovaný s EAN kódem 9788072723997.

Procházet zboží z kategorie Média Dauphin, Knihy Dauphin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Od Rusi k Rusku - Lev Nikolajevič Gumiljov a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dauphin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dauphin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Od Rusi k Rusku - Lev Nikolajevič Gumiljov
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

490,- Kč