Obrazy - Jiří Kosík - 15% sleva

-15%
Obrazy - Jiří Kosík
264 309 2217
264,- Kč

Původní cena: 309,- Kč


Hodnocení:


Obrazy - Jiří Kosík z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Obrazy - Jiří Kosík .

Zlevněné zboží

Monografie představuje tvorbu umělce Jiřího Kosíka - malíře komorních nálad, ponorů pod povrch, výzkumníka subatomárních dějů. Kosík ve svém díle podniká dobrodružné výpravy k odvrácené straně vlastní osobnosti, za oponu svého i kolektivního nevědomí, odkud vynáší na světlo nejrůznější vize a fantomy. Kosíkovo poetické vnímání světa se v jeho obrazech projevuje jakoby magickými barvami a snovými ději, díky nimž může divák vejít do svého nitra bez zaklepání… Vedle celé řady obrazů lze v publikaci nalézt i povídání o životě tohoto významného malí...ře a komentáře jeho díla od tuzemských i zahraničních výtvarných kritiků. Monografie je vytištěna na kvalitním křídovém papíru. O výtvarníku Jiřím Kosíkovi: Výtvarník Jiří Kosík se narodil 12. listopadu 1951 v Brně. Od útlého věku kreslil a maloval. Navštěvoval L. Š. U. Jana Kvapila - později UMPRUM. Věnoval se grafice, fotografii, keramice, designu a všem možným odvětvím aplikovaného výtvarného umění. Účastnil se také mnohých výstav doma i v zahraničí. Jeho volná tvorba se prodávala v prodejnách ČFVU - Dílo a samozřejmě soukromě v ateliéru. Po revoluci také v soukromých galeriích P. Křivánková, SVMS a mnoha jiných. Jelikož neexistuje přesná evidence mistrových děl, dá se odhadnout, že jen v jeho volné tvorbě se jedná asi o 15 000 ks obrazů, grafik, koláží a asambláží. Jen svým počtem je toto dílo srovnatelné s Picassovým - a ten je uznáván jakožto nejplodnější autor.

Produkt je výrobek značky šimon Ryšavý ,distribuovaný s EAN kódem 9788073541347.

Procházet zboží z kategorie Média šimon Ryšavý, Knihy šimon Ryšavý.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Obrazy - Jiří Kosík a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce šimon Ryšavý a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku šimon Ryšavý najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Obrazy - Jiří Kosík
Právě si prohlížíte... - 15% sleva

264,- Kč