Obrazový atlas chorobných stavů - Eva Topinková - e-kniha

Obrazový atlas chorobných stavů - Eva Topinková - e-kniha
543 543 1265
543,- Kč

Původní cena: 543,- Kč


Hodnocení:


Obrazový atlas chorobných stavů - Eva Topinková - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Obrazový atlas chorobných stavů - Eva Topinková - e-kniha .

Detailní informace

eBook:,Tato publikace představuje v naší odborné lékařské literatuře ojedinělý projekt. V souboru více než 300 barevných fotografií jsou představeny patologické fyzikální nálezy běžných onemocnění, s nimiž se setkávají v každodenní praxi praktičtí lékaři, všeobecní internisté a lékaři řady dalších interních a chirurgických oborů. Každý patologický nález je uveden několika otázkami zaměřenými na popis zobrazených nálezů a jejich diferenciální diagnózu, které jsou následně zodpovězeny v textu za příslušným obrázkem.Cílem publikace je „renezance“ ...a kultivace klinického fyzikálního vyšetření, která učí lékaře „vidět“ a precizně popsat charakter patologických změn. Jen tak může lékař správně posoudit přítomnost a klinickou významnost těchto nálezů pro širší diferenciální diagnostiku a stanovit správnou diagnózu. Publikace tak umožní zajímavou interaktivní formou prohloubit znalosti a zlepšit dovednosti lékaře. Lze očekávat, že se stane vhodným doplněním tradičních textových učebních pomůcek. Kniha je určena především lékařům primární péče a interních oborů. Jako studijní materiál ji lze doporučit všem lékařům v předatestační přípravě, ale i studentům lékařství a bakalářských a magisterských programů.

Produkt je výrobek značky Grada.

Procházet zboží z kategorie Média Grada, Knihy Grada.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Obrazový atlas chorobných stavů - Eva Topinková - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Grada a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Grada najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Obrazový atlas chorobných stavů - Eva Topinková - e-kniha
Právě si prohlížíte...

543,- Kč