O lodích, bez nichž by nebylo Ameriky - Jan Kopeček

O lodích, bez nichž by nebylo Ameriky - Jan Kopeček
312 312 1089
312,- Kč

Původní cena: 312,- Kč


Hodnocení:


O lodích, bez nichž by nebylo Ameriky - Jan Kopeček z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným O lodích, bez nichž by nebylo Ameriky - Jan Kopeček .

Detailní informace

Publikace vychází v limitované číslované edici s podpisem autora. Kniha si klade za úkol podat stručný popis událostí ojedinělé etapy námořních dějin - spojení Evropy s Novým světem. Pokud jde o lodě jako "aktéry dramatu", vystupovalo v něm i mnoho nezmíněných lodí, avšak ty, o nichž je v publikaci řeč, představují v jistém smyslu typické mezníky. Novodobým fenoménem je internet, zde může kniha posloužit rovněž jako jakýsi průvodce. V knížce jsou líčeny lidské osudy i osudy lodí známých jmen. Osudy slavné, dramatické, ale také tragické. Též se ...dočteme o výrobě komponent námořních lodí v plzeňské Škodovce. Toto téma bylo zakomponováno do popisu celé romantické historie mořeplavby s jejími dramaty a slavnými okamžiky nikoliv náhodou, nýbrž záměrně. Škodovka se tak zmíněnou výrobou účastnila celého tohoto unikátního dění. Zveme tedy čtenáře k nostalgickému vyprávění o éře, kdy cesta do Ameriky byla ještě obestřena romantickým exotickým kouzlem, o éru velkolepých zaoceánských lodí, pravých to divů techniky a lidských schopností, pomocí kterých se sen o cestě do Ameriky uskutečňoval.

Produkt je výrobek značky Mare-czech ,distribuovaný s EAN kódem 9788086930381.

Procházet zboží z kategorie Média Mare-czech, Knihy Mare-czech.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

O lodích, bez nichž by nebylo Ameriky - Jan Kopeček a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mare-czech a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mare-czech najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

O lodích, bez nichž by nebylo Ameriky - Jan Kopeček
Právě si prohlížíte...

312,- Kč