Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

NIGHTMARE - Horrorové dobrodružství

NIGHTMARE - Horrorové dobrodružství

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


NIGHTMARE - Horrorové dobrodružství z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným NIGHTMARE - Horrorové dobrodružství .

Detailní informace

VÍTEJTE V SÍDLE CRAFTONOVÝCH Nightmare - Horrorové dobrodružství vám nabízí možnost zažít napínavé a pohlcujícídobrodružství na celý večer. Ve hře """"Vítejte v sídle Craftonových"""" se každý vžije do role jednohoz pěti dětí z rodiny Craftonových. Vašim společným úkolem je najít vodítka ukrytá na prastarémrodinném panství a odhalit vraha vašich rodičů. Prohlédněte každý kout v pokojích, nechte znovuožít potlačené vzpomínky a zjistěte, co se vlastně stalo. Pracujte jako tým a snažte se správněrozhodovat za všech okolností. Ale pozor: času je má...lo, nebezpečí číhá za každým rohem a nicnení tak, jak se na první pohled zdá... Tato kooperativní hra vypráví děsivý příběh a budete mítjen jednu šanci odhalit skutečného vraha a vyřešit záhadu. Vyřešte záhadné vraždy a nestaňte se při tom sami obětí! OBSAH BALENÍ Pokyny 5 pásek přes oči 10 dílů s místnostmi 1 figurka 13 karet se vzpomínkami 11 karet s událostmi 58 Nightmare karet s příběhem 1 obálka s 8 poznámkami CO POTŘEBUJETE Velký stůl Tužky, gumu a papír Notebook nebo tablet s připojením k internetu

Produkt je výrobek značky Adc Blackfire ,distribuovaný s EAN kódem 8595680301346.

Procházet zboží z kategorie Média Adc Blackfire, Knihy Adc Blackfire.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

NIGHTMARE - Horrorové dobrodružství a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Adc Blackfire a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Adc Blackfire najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

NIGHTMARE - Horrorové dobrodružství
Právě si prohlížíte...

419,- Kč