Návrat k domovu - řešení pro Evropu - Vlastimil Podracký

Návrat k domovu - řešení pro Evropu - Vlastimil Podracký
89 89 1461
89,- Kč

Původní cena: 89,- Kč


Hodnocení:


Návrat k domovu - řešení pro Evropu - Vlastimil Podracký z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Návrat k domovu - řešení pro Evropu - Vlastimil Podracký .

Detailní informace

Otázka, zda je důležitější jednotlivec nebo společnost, vede autora k názoru, že nejdůležitější je lidský rod a jeho fyzické i kulturní zachování. Trvalý lidský rod vyžaduje domov - prostředí k dobrému životu, kolektiv ke spolupráci, štěstí a reprodukci. Pokud se jednotlivec stane účelem sám o sobě, přestane považovat za důležité hodnoty jej přesahující - rodinu, obec, národ a stát. Příliš mnoho lidí se dnes "osvobodilo" z pout domova, zbavilo se zodpovědnosti za prostředí, které člověka zplodilo a vychovalo. Neukotveni se pohybují světem fyzic...ky nebo ve svých myslích, bez pevných vazeb k jiným, unikají přirozeným povinnostem ke svému rodu a kultuře předků, spoutáni jen svojí nicotou. Souboru takových odloučenců je potom lhostejné, v jakém stavu po sobě zanechají domov a celou zemi. Společnost může být špatná, instituce mohou být zneužity k nadvládě jednotlivců nebo skupin, jen společnost, na jejíž tvorbě se člověk podílí, je správná. Otevřený světový prostor neposkytuje člověku pravomoci něco ovlivňovat, pravomoci může mít jen v domově. Není trvale možný jiný svět než svět domovů.

Produkt je výrobek značky Centrum české Historie ,distribuovaný s EAN kódem 9788088162049.

Procházet zboží z kategorie Média Centrum české Historie, Knihy Centrum české Historie.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Návrat k domovu - řešení pro Evropu - Vlastimil Podracký a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Centrum české Historie a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Centrum české Historie najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Návrat k domovu - řešení pro Evropu - Vlastimil Podracký
Právě si prohlížíte...

89,- Kč