Naučte se správně dýchat - Yvan Cam - e-kniha

Naučte se správně dýchat - Yvan Cam - e-kniha
258 258 911
258,- Kč

Původní cena: 258,- Kč


Hodnocení:


Naučte se správně dýchat - Yvan Cam - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Naučte se správně dýchat - Yvan Cam - e-kniha .

Detailní informace

eBook:,Metoda dýchání založená na vědeckých poznatcích konečně dostupná všem!Nejen pro fanoušky metody Wima Hofa.Každý z nás si myslí, že dýchá správně, dýchání je přece jednou ze základních životních funkcí. Navzdory tomu, co si intuitivně myslíme, dýcháme většinou špatně. Máme často sklon se překysličovat, což následně vede ke zvýšené hladině stresu a ke zbytečnému napětí v těle. Nebo dýcháme anatomicky špatně, což má za následek špatné držení těla a chronickou bolest.Už po celá tisíciletí lidé hledají způsoby, jak dýchání zlepšit nebo jak se... ho od základu přeučit, a občas dosahují pozoruhodných výsledků. Samotné dýchání se však jen výjimečně stává předmětem vědeckého zájmu, což je škoda, pomohlo by nám to pochopit, jak vlastně doopravdy funguje. A přesně o to se pokouší biolog Yvan Cam v součinnosti s dalšími odborníky na lidské zdraví. Vytvořil vlastní metodu výuky dýchání a jeho výsledky jsou skutečně mimořádné, ať jde o vrcholové sportovce, či běžnou veřejnost.Když se naučíte znovu – a správně – dýchat (stačí několik desítek minut týdně) budete umět lépe ovládat stres i emoce, posílíte si imunitu, ulevíte si od mnoha bolestí kostí a svalů, a celkově tak přispějete k vlastnímu spokojenému životu.Ponořte se do této knihy, která vám objasní mechanismus dýchání, a na vlastní kůži si vyzkoušejte jednoduchá cvičení, která vám mohou změnit život!

Produkt je výrobek značky Jota.

Procházet zboží z kategorie Média Jota, Knihy Jota.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Naučte se správně dýchat - Yvan Cam - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jota a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jota najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Naučte se správně dýchat - Yvan Cam - e-kniha
Právě si prohlížíte...

258,- Kč