Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Naše studánky - Pověsti – legendy – místopis - Petr Kovařík - 60% sleva

-60%
Naše studánky - Pověsti – legendy – místopis  - Petr Kovařík

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Naše studánky - Pověsti – legendy – místopis - Petr Kovařík z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Naše studánky - Pověsti – legendy – místopis - Petr Kovařík .

Zlevněné zboží

Téma studánek a pramenů je mimořádně aktuální, neboť tyto přírodní zdroje jsou dnes znovu doceňovány a chráněny. Zároveň jsou podzemní vody v poslední době ohroženy dopadem civilizačních vlivů a klimatických změn, vysycháním a mizením.Petr Kovařík už v roce 1998 vydal úspěšnou a dodnes vyhledávanou knihu Studánky a prameny Čech Moravy a Slezska. Od té doby se však mnohé změnilo a řada studánek a pramenů zanikla, jiné jsou ohroženy.Téma této knihy je postaveno na studánkách a pramenech, k nimž se vztahují známé i téměř neznámé dávné pověsti a le...gendy (namátkou studánky, s nimiž jsou spojeny pověsti o Libuši a Přemyslovi, o Oldřichovi a Boženě apod., či legendy o sv. Václavovi, Vojtěchovi, Prokopovi a jiných, ale rovněž pověsti nejrůznějších zázracích a neobvyklých uzdraveních).Z takových studánek a pramenů je vybráno kolem stovky, které jsou zajímavé nejen pro své příběhy, pro svou vodu (často i minerální), jíž se přisuzuje „zázračná“ moc, ale i jako výletní místa. Kniha je pojata jako netradiční kulturně historický i přírodní průvodce, který poslouží nejen jako četba, ale i také jako inspirace k výletům. Texty doprovází bohatá obrazová dokumentace.

Produkt je výrobek značky Universum ,distribuovaný s EAN kódem 9788024263038.

Procházet zboží z kategorie Média Universum, Knihy Universum.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Naše studánky - Pověsti – legendy – místopis - Petr Kovařík a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Universum a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Universum najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Naše studánky - Pověsti – legendy – místopis - Petr Kovařík
Právě si prohlížíte... - 60% sleva

159,- Kč