Narozena pod toulavou hvězdou - Zuzana Kulhánková

Narozena pod toulavou hvězdou - Zuzana Kulhánková
178 178 2267
178,- Kč

Původní cena: 178,- Kč


Hodnocení:


Narozena pod toulavou hvězdou - Zuzana Kulhánková z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Narozena pod toulavou hvězdou - Zuzana Kulhánková .

Detailní informace

Povídky o Kanadě. Autorka se narodila v konjunkci stěhovavé Krasopaní a Dobropána s okřídlenými střevíci. Vyrostla v Mostě a v Jihlavě, studovala v Brně, St. Catharines, Vancouveru, Puerto Vallarta a v Edinburghu. Dosud působila jako průvodkyně turistů, tlumočnice, překladatelka, kankánová tanečnice, notářka a učitelka jazyků. Stejně jako Richard Halliburton má jenom jednu vlast - tento svět, a jeden druh přátel - lidi. Je zdravě líná, má ráda dobrou krmičku, řízné pivo a západy slunce do moře. Bojí se pouze nudy. Už od dětství nese tíhu dálek,... která ji zavedla do zajímavých koutů Evropy, Severní a Latinské Ameriky a rovníkové Afriky. Cestování jí kromě setkání se zajímavými místy a lidmi přináší i sebepoznání, příležitost k procvičení jazyků a inspiraci pro psaní příběhů. Naposledy pověsila klobouk v městečku, kam vede cesta pouze po moři nebo vzduchem.

Produkt je výrobek značky Lidové Noviny ,distribuovaný s EAN kódem 9788074221866.

Procházet zboží z kategorie Média Lidové Noviny, Knihy Lidové Noviny.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Narozena pod toulavou hvězdou - Zuzana Kulhánková a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lidové Noviny a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lidové Noviny najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Narozena pod toulavou hvězdou - Zuzana Kulhánková
Právě si prohlížíte...

178,- Kč