Náhradní služba - Miroslav Drábek

Náhradní služba - Miroslav Drábek
81 81 850
81,- Kč

Původní cena: 81,- Kč


Hodnocení:


Náhradní služba - Miroslav Drábek z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Náhradní služba - Miroslav Drábek .

Detailní informace

Postavy z prózy Miroslava Drábka Náhradní služba spojuje "dělání divadla", které není jen jejich společným zájmem, ale má pro ně i vysloveně existenciální rozměr. Jsou to totiž lidé na okraji společnosti, zpravidla bezdomovci, pro něž čas strávený přípravou divadelní inscenace představuje vzácnou příležitost pobývat v prostoru vzájemné důvěry, dialogu a naděje na ocenění. Drábek vládne uměním charakterizovat své postavy věcně, nesentimentálně a přitom se zaujetím a dokáže přesně určit jejich místo v rozvrhu společné hry. Za leitmotiv Drábkovy p...rózy tak lze - v několikerém smyslu - pokládat "hledání vlastní role", k níž se s nemalými obtížemi, ale také s vytrvalým nasazením probíjejí svérázní herci spolu s vynalézavým režisérem v partu trpělivě vnímavého a přitom zábavného vypravěče.

Produkt je výrobek značky Revolver Revue ,distribuovaný s EAN kódem 9788087037096.

Procházet zboží z kategorie Média Revolver Revue, Knihy Revolver Revue.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Náhradní služba - Miroslav Drábek a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Revolver Revue a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Revolver Revue najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Náhradní služba - Miroslav Drábek
Právě si prohlížíte...

81,- Kč