Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Motivační diář 2018

Motivační diář 2018

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Motivační diář 2018 z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Motivační diář 2018 .

Detailní informace

Jsou čtyři oblasti života, pro které platí, že pokud to v jedné z nich neklape, jakkoli dobré jsou zbývající tři, ta jedna má sílu ovlivnit všechno ostatní a my se můžeme cítit nespokojní s celým životem. O těchto čtyřech oblastech života je I Can Academy Motivační diář 2018. Postupně, krok za krokem, vám pomůže zavést do praxe 12 principů, technik osobního rozvoje či cvičení, které vám pomohou posílit každou ze čtyř hlavních oblastí, protože my věříme, že život není o tom, co umíte, ale o tom, co děláte. Co najdete v I Can Academy Motivačním d...iáři 2018: 12 cvičení, která vám pomohou aplikovat různé principy osobního rozvoje v každodenním životě a posunout se vpřed ve čtyřech nejdůležitějších oblastech života Inspirativní citáty každý týden Otázky, které zaměří vaši pozornost na pozitivní události v životě Místo pro zapisování 3 nejdůležitějších úkolů týdne Sledování nových úspěšných zvyků Prostor pro denní vděčnost Strany pro vaše úspěchy Místo pro 101 cílů Roční plánovač, ve kterém uvidíte půl roku na jedné dvoustraně. Státní svátky Školní prázdniny Kalendář jmenin Antistresové omalovánky Místo pro poznámky, nápady a inspirace, oblíbené citáty Prostor pro zapisování termínů a každodenních poznámek (celý týden v řádcích na dvoustraně) Vstup do I Can Diář komunity Věříme, že štěstí a růst se ukrývají v tom, co uvedete do praxe. I Can Academy Motivační diář 2018 jsme proto vytvořili s cílem pomoci vám zlepšit všechny důležité oblasti života a aplikovat principy, které vám pomohou posunout se viditelně vpřed – ať už je váš cíl jakýkoliv.

Produkt je výrobek značky I Can Academy ,distribuovaný s EAN kódem 9788089924059.

Procházet zboží z kategorie Média I Can Academy, Knihy I Can Academy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Motivační diář 2018 a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce I Can Academy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku I Can Academy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Motivační diář 2018
Právě si prohlížíte...

369,- Kč