Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Moderní farmakoterapie v dermatologii: Účinná a bezpečná medikace v každodenní praxi

Moderní farmakoterapie v dermatologii: Účinná a bezpečná medikace v každodenní praxi

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Moderní farmakoterapie v dermatologii: Účinná a bezpečná medikace v každodenní praxi z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Moderní farmakoterapie v dermatologii: Účinná a bezpečná medikace v každodenní praxi .

Detailní informace

Kniha Moderní farmakoterapie v dermatologii: Účinná a bezpečná medikace v každodenní praxi:Další publikace z respektované knižní edice MODERNÍ FARMAKOTERAPIE, která se již v řadě lékařských oborů stala určujícím vodítkem preskripce v ambulantní i nemocniční praxi. Hlavní autorkou je prim. MUDr. Nina Benáková, Ph.D., přední česká expertka v oblasti dermatologie, která k vytvoření této zásadní publikace přizvala další uznávané odborníky zaměřené na určité nozologické jednotky, resp. skupiny chorob. Podobně jako u ostatních publikací této edice js...ou hlavním rysem knihy praktické konkrétní návody k preskripci. Publikace je rovněž určena jak pro každodenní použití v praxi, tak pro přípravu ke specializačním zkouškám. Kniha bude obsahovat aktuální informace na úrovni první poloviny roku 2020, včetně biologické léčby autoimunitních nemocí a molekulárně cílené léčby kožních malignit.

Produkt je výrobek značky Maxdorf ,distribuovaný s EAN kódem 9788073456535.

Procházet zboží z kategorie Média Maxdorf, Knihy Maxdorf.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

399,- Kč
319,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Moderní farmakoterapie v dermatologii: Účinná a bezpečná medikace v každodenní praxi a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Maxdorf a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Maxdorf najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Moderní farmakoterapie v dermatologii: Účinná a bezpečná medikace v každodenní praxi
Právě si prohlížíte...

805,- Kč