Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Michelangelova inkvizice - Matteo Strukul - 60% sleva

-60%
Michelangelova inkvizice  - Matteo Strukul

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Michelangelova inkvizice - Matteo Strukul z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Michelangelova inkvizice - Matteo Strukul .

Zlevněné zboží

Řím, podzim 1542.Ve věku šedesáti sedmi let je Michelangelo nucen dostát svým závazkům: dokončit náhrobek Julia II., ambiciózní dílo, jež však téměř čtyřicet let odkládal. Guidobaldo II., dědic rodu Della Rovere, již nepřipouští další umělcovy výmluvy. Avšak Michelangelo se nachází v hledáčku Inkvizice. Jeho přátelství s krásnou Vittorií Colonnou nezůstává bez povšimnutí. Kardinál Gian Pietro Carafa, hlava Svatého oficia, nechává markýzu sledovat s cílem odhalit místo, kde se schází stoupenci sekty „Spirituali“ Reginalda Polea, jež vyzývá k náv...ratu k evangelické prostotě ve městě, kde je prodej odpustků na denním pořádku.Právě Řím, plný neřesti a násilí Lancknechtů, se stává krutým a zároveň nádherným dějištěm příběhu, ve kterém se prolínají osudy Malasorte, mladé zlodějky, pověřené sledováním sekty Spirituali, Vittoria Corsiniho, kapitána Svatého oficia, Vittorie Colonny, markýzy z Pescary, a samotného Michelangela Buonarrotiho.Pronásledován Inkvizicí a zadavateli zakázek pojímá největší umělec křesťanství konečnou verzi náhrobku Julia II. způsobem, za který by mohl být odsouzen k upálení na hranici…

Produkt je výrobek značky Kontrast ,distribuovaný s EAN kódem 9788076425187.

Procházet zboží z kategorie Média Kontrast, Knihy Kontrast.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Michelangelova inkvizice - Matteo Strukul a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kontrast a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kontrast najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Michelangelova inkvizice - Matteo Strukul
Právě si prohlížíte... - 60% sleva

159,- Kč