Marco - Marcy Jell - e-kniha

Marco - Marcy Jell - e-kniha
287 287 1477
287,- Kč

Původní cena: 287,- Kč


Hodnocení:


Marco - Marcy Jell - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Marco - Marcy Jell - e-kniha .

Detailní informace

eBook:,Jezdci Apokalypsy -Marco Anotace Nečekala jsem, že se tohle může stát zrovna mně… Vždyť já byla ve světě velkých peněz a zákulisních intrik malá ryba… Pěšec na šachovnici podlých her mocných mužů. Her, které jsem nechtěla hrát… Ale jezdci apokalypsy neznají slitování! Berou si, co chtějí. Čtyři nelítostní králové, co místo koruny nosí glocky! Ale jeden z nich byl pro mě osudový muž… Byl hrubý, neomalený a drzý stejně jako já. Ale pod slupkou zvířete se ukrýval někdo docela jiný. Tak něžný a sladký, až se tajil dech… Jen bylo těžké ho pro...budit. Bylo těžké najít v něm klady, když převládal hněv a pomsta, za kterou se hnal. Byla jsem lapená mezi touhou a klamem. Už jsem přestávala rozlišovat, co je skutečnost a co lež. A to nejhorší přitom mělo teprve přijít…

Produkt je výrobek značky Mediaplex.

Procházet zboží z kategorie Média Mediaplex, Knihy Mediaplex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Marco - Marcy Jell - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mediaplex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mediaplex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Marco - Marcy Jell - e-kniha
Právě si prohlížíte...

287,- Kč