Malí šikulové 4-5 let – Kvízy na cesty - 11% sleva

-11%
Malí šikulové 4-5 let – Kvízy na cesty
151 169 2303
151,- Kč

Původní cena: 169,- Kč


Hodnocení:


Malí šikulové 4-5 let – Kvízy na cesty z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Malí šikulové 4-5 let – Kvízy na cesty .

Zlevněné zboží

Edice Malí šikulové přináší inteligentní zábavu pro ty nejmenší – od batolat až po předškoláčky – i jejich rodiče. Čtyři obrázkové knížky pro děti ve věku 2–6 let obsahují jednoduché kvízy formou otázek a odpovědí. Odpověď na každou zadanou otázku si lze ihned zkontrolovat na následujícím listu. Díky přehlednému grafickému zpracování a chytrému uspořádání se budete vy i vaše děti v knížečkách snadno orientovat. Náročnost úkolů je odstupňována vždy podle věku, pro který je daný titul určen. Sympatičtí průvodci Miki, Lili, Sam a Max, roztomilé il...ustrace a srozumitelné texty v příjemném formátu vás mohou doprovázet mimo jiné na cestách, v čekárnách, zkrátka všude tam, kde potřebujete své malé šikuly nějak smysluplně zabavit! Tyto hry totiž nejsou omezené časem, místem ani počtem hráčů. Objevujte, povídejte si a učte malé objevitele rozumět světu, který je obklopuje. Začleňte otázky do každodenního programu a kontextu, společně s dětmi je rozvíjejte, vymýšlejte nové úkoly… Tvořivosti se meze nekladou. Radujte se z úspěchů a pokroků svých ratolestí a naučte je také, že i nesprávná odpověď bývá příležitostí k novému poznání! Vazba: spojení plastovým knihařským nýtem, výsek na formát.

Produkt je výrobek značky Ella & Max ,distribuovaný s EAN kódem 9788087034743.

Procházet zboží z kategorie Média Ella & Max, Knihy Ella & Max.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 968,- Kč
1 761,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Malí šikulové 4-5 let – Kvízy na cesty a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ella & Max a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ella & Max najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Malí šikulové 4-5 let – Kvízy na cesty
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

151,- Kč