Máchův tajný přítel - Radek Coufal - e-kniha

Máchův tajný přítel - Radek Coufal - e-kniha
189 189 1033
189,- Kč

Původní cena: 189,- Kč


Hodnocení:


Máchův tajný přítel - Radek Coufal - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Máchův tajný přítel - Radek Coufal - e-kniha .

Detailní informace

eBook:,Starý mládenec a milovník klasické hudby, jehož jediným přítelem je papoušek Jára, se jednoho dne probudí ve svém pražském bytě, aby zjistil, že je venku rok 1832. Zatímco se snaží být nenápadný a uniknout rakouské tajné policii, pomalu rozplétá nitky příběhu. Dozvídá se od tajemné postavy Verbíře, že není v minulosti náhodou. Má za úkol dostat se mezi vlastence a obrozence a hlavně sledovat začínajícího básníka Karla Hynka Máchu. Hlavní hrdina tak má možnost poznat skutečnou tvář a povahu básníka Máje v jeho hlavním tvůrčím období. Setk...á se s Josefem Kajetánem Tylem a s Máchovými přáteli, pozná skutečnou Márinku a Lori. Tajně ovlivňuje pohledem člověka z budoucnosti fantazii nadaného poety. Cestuje po romantických zříceninách a skalách jako Mácha, prožívá s ním trápení a naráží na přísně stanovená pravidla jeho doby.

Produkt je výrobek značky E-knihy Jedou ,distribuovaný s EAN kódem 9990002012839.

Procházet zboží z kategorie Média E-knihy Jedou, Knihy E-knihy Jedou.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Máchův tajný přítel - Radek Coufal - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce E-knihy Jedou a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku E-knihy Jedou najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Máchův tajný přítel - Radek Coufal - e-kniha
Právě si prohlížíte...

189,- Kč