Lunární uzly - Bachmannová Verena - 11% sleva

-11%
Lunární uzly - Bachmannová Verena
392 438 1053
392,- Kč

Původní cena: 438,- Kč


Hodnocení:


Lunární uzly - Bachmannová Verena z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Lunární uzly - Bachmannová Verena .

Zlevněné zboží

Verena Bachmannová: Astroložka, psychoterapeutka a autorka knih z oboru astrologie narozená v roce 1950 ve Švýcarsku. Absolvovala pedagogické vzdělání a od roku 1982 poskytuje astrologické poradenství v Curychu. Dále se vzdělávala v humanistické psychologii (zvláště se věnovala psychosyntéze a Gestalt terapii). Věnuje se vzdělávací a přednáškové činnosti v oblasti osobního rozvoje, spolupracuje s nakladatelstvím Astrodata a přispívá do časopisu Astrologie Heute.Vydala knihy Die Chiron-Fibel, Die Macht des Weiblichen, Visionen einer neuen Zeit a... další.V této knize vysvětluje renomovaná astroložka Verena Bachmannová, jak můžeme z osy lunárních uzlů vyčíst naši individuální cestu vývoje a odhalit odkud kam se ubírá náš životní příběh. Co jsme si do tohoto života přinesli z minulých existencí, jaké vlohy a schopnosti nám byly dány do vínku (sestupný lunární uzel), co z nich se už přežilo a neodpovídá podmínkám naší současné existence, a jaké vlastnosti a kvality máme naopak rozvíjet, jaký potenciál se v nás skrývá (vzestupný lunární uzel). Cílem je vždy najít zdravou rovnováhu mezi oběma póly a dosáhnout celistvosti.Čtenář zde najde vedle podrobného popisu postavení uzlů ve znameních a v domech také vysvětlení vlivu planet nacházejících se v oblasti uzlů nebo v aspektu k nim. Autorka rovněž přehledně uvádí, jak mohou naši cestu ovlivnit tranzity planet či setkání s jinými lidmi a jejich planetárními konstelacemi. V obsáhlém úvodu autorka vysvětluje význam postavení uzlů a jejich vliv na náš spirituální vývoj. Publikace je doplněná řadou příkladů z praxe a přehlednými tabulkami.Autorka vychází z předpokladu, že život člověka je nutno nahlížet v širším kontextu, jako možnost sbírat zkušenosti a podnikat učební kroky ve službách rozvoje vědomí.V tomto pojetí se horoskop stává mapou životní cesty znázorňující mytickou hrdinskou pouť daného jedince. Porozumění osobnímu horoskopu a jeho karmickému směřování nám dává do ruky kompas, který nám umožňuje kráčet životem vědomě a pochopit, co je zdrojem našich problémů a jaký jen náš hlavní individuální úkol v tomto životě.

Produkt je výrobek značky Fontána ,distribuovaný s EAN kódem 9788076511415.

Procházet zboží z kategorie Média Fontána, Knihy Fontána.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Supervize - Michal Horák

Asociace poskytovatelů sociálních služeb
188,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Lunární uzly - Bachmannová Verena a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fontána a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fontána najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lunární uzly - Bachmannová Verena
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

392,- Kč