Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lovci sexu, sběrači lásek - Odkud se bere moc sexuálních predátorů a jejich přitažlivá síla? - Srovnalová Kristýna

Lovci sexu, sběrači lásek - Odkud se bere moc sexuálních predátorů a jejich přitažlivá síla?  - Srovnalová Kristýna

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lovci sexu, sběrači lásek - Odkud se bere moc sexuálních predátorů a jejich přitažlivá síla? - Srovnalová Kristýna z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Lovci sexu, sběrači lásek - Odkud se bere moc sexuálních predátorů a jejich přitažlivá síla? - Srovnalová Kristýna .

Detailní informace

Pozoruhodný románový debut na aktuální téma rezonující ve společnosti. Muž zvaný Turek představuje typický prototyp věčného lovce žen, uspokojující své ego i sexuální potřeby, umělce, jenž se nechce vázat, vynalézavého manipulátora, střídajícího partnerky s lehkostí převlečení trička. Mladá žena Petra, obvyklá hledačka lásky, se chytne do vztahové pasti, a aby vyšla vstříc nárokům svého přítele, ocitne se uprostřed nechutných praktik manipulativní sektářské skupiny skrývající se pod nálepkou očistných duchovních cvičení, přičemž Guru této skupi...ny si na uspokojování vlastních sexuálních potřeb založil výdělečný byznys, z jehož soukolí je těžké uniknout. Hlavní dějovou linii doplňují milostné peripetie dalších členů skupiny, jejichž životy se vzájemně proplétají, zamilovávají se a následně opouštějí kvůli nedorozumění či nevěře. Autorka rozkrývá celou škálu možných podob mezilidských vztahů, různých tváří životních očekávání, kombinací láskyplné empatie a povahových odlišností, zároveň upozorňuje na nebezpečí manipulace a překračování hranic únosnosti v nejrůznějších životních situacích. Ukazuje výrazné nadání fabulace, stavby dialogů a průniků do psychologie jednání člověka.

Produkt je výrobek značky Práh ,distribuovaný s EAN kódem 9788072528899.

Procházet zboží z kategorie Média Práh, Knihy Práh.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lovci sexu, sběrači lásek - Odkud se bere moc sexuálních predátorů a jejich přitažlivá síla? - Srovnalová Kristýna a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Práh a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Práh najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lovci sexu, sběrači lásek - Odkud se bere moc sexuálních predátorů a jejich přitažlivá síla? - Srovnalová Kristýna
Právě si prohlížíte...

129,- Kč