Literární studie - Lukáš Holeček, Jan Blahoslav Čapek

Literární studie - Lukáš Holeček, Jan Blahoslav Čapek
331 331 2037
331,- Kč

Původní cena: 331,- Kč


Hodnocení:


Literární studie - Lukáš Holeček, Jan Blahoslav Čapek z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Literární studie - Lukáš Holeček, Jan Blahoslav Čapek .

Detailní informace

Publikace Literární studie je komentovaným výborem z díla českého literárního historika, komeniologa a publicisty Jana Blahoslava Čapka, zahrnuje jeho recenze, studie a stati z let 1924-1980, včetně těch publikovaných v zahraničí a v samizdatu. Čapkovy studie přinášejí filozoficky podložené interpretace děl a osobností meziválečné české literatury a literární vědy (V. Dyk, K. Čapek, O. Březina, J. Hora, F. X. Šalda, J. Durych, T. G. Masaryk ad.). Jan Blahoslav Čapek (1903-1982) se zabýval především moderní českou literaturou, evangelickou liter...ární tradicí a dílem J. A. Komenského. Jako literární historik se profiloval jako žák Jana Jakubce, jako literární teoretik rozvíjel sociologické koncepce T. G. Masaryka.

Produkt je výrobek značky ústav Pro českou Literaturu Av ,distribuovaný s EAN kódem 9788076580343.

Procházet zboží z kategorie Média ústav Pro českou Literaturu Av, Knihy ústav Pro českou Literaturu Av.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

149,- Kč
133,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Literární studie - Lukáš Holeček, Jan Blahoslav Čapek a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce ústav Pro českou Literaturu Av a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku ústav Pro českou Literaturu Av najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Literární studie - Lukáš Holeček, Jan Blahoslav Čapek
Právě si prohlížíte...

331,- Kč