Lidská práva na roz(s)cestí - Žák Krzyžanková Katarzyna - 11% sleva

-11%
Lidská práva na roz(s)cestí - Žák Krzyžanková Katarzyna
492 550 684
492,- Kč

Původní cena: 550,- Kč


Hodnocení:


Lidská práva na roz(s)cestí - Žák Krzyžanková Katarzyna z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Lidská práva na roz(s)cestí - Žák Krzyžanková Katarzyna .

Zlevněné zboží

Lidská práva dnes představují právní a etický rámec fungování společnosti. Jejich doktrína a praxe se dynamicky proměňuje. Impulzy k tomu přicházejí zevnitř i zvenčí práva. Do hry vstupují inovace mající původ v teoretickém diskursu, hledání nových cest justicí i proměny společenského kontextu. A právě těmito otázkami se zabývá kniha kolektivu autorů z Právnické fakulty Univerzity Karlovy. Jejím leitmotivem je inventura stavu lidských práv tváří v tvář realitě počátku 21. století utvářené fenomény globalizace, integrace, multikulturalismu a nov...ých technologií. Kniha nabízí tematickou pestrost a pluralitu perspektiv, z nichž lze na lidská práva nahlížet. Jejich svorníkem je snaha zodpovědět otázku, na jaké křižovatce se lidská práva nacházejí: jsou tato práva ještě na vzestupu, nebo už narazila na meze svého růstu? Vybrané kapitoly: Jsou lidská práva ideologií? Slábnoucí role státu v kontextu plurality lidských práv Rozmach lidských práv jako původce státní represe Technické aspekty odklízení předpisů zasahujících do lidských práv Omezení shromažďovacího práva z důvodu ochrany veřejného zdraví Koronavirus, lidská práva a institucionální gynekologická předporodní péče v ČR Eutanázie a globální model základních práv Sociální funkce vlastnictví jako integrační prvek ve společnosti Limity využívání technologie rozpoznávání obličejů policií Digitální suveréni: moc a postavení platforem, práva uživatelů a hledání rovnováhy

Produkt je výrobek značky Auditorium ,distribuovaný s EAN kódem 9788087284940.

Procházet zboží z kategorie Média Auditorium, Knihy Auditorium.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

495,- Kč
403,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Lidská práva na roz(s)cestí - Žák Krzyžanková Katarzyna a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Auditorium a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Auditorium najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lidská práva na roz(s)cestí - Žák Krzyžanková Katarzyna
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

492,- Kč