Lexikon pohody - Megan C. Hayes - 10% sleva

-10%
Lexikon pohody - Megan C. Hayes
259 289 727
259,- Kč

Původní cena: 289,- Kč


Hodnocení:


Lexikon pohody - Megan C. Hayes z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Lexikon pohody - Megan C. Hayes .

Zlevněné zboží

Mezinárodní průvodce po tajemstvích pokojnějšího způsobu života ukrytých v 30 pozoruhodných slovech z celého světa s řadou praktických tipů. Víte, proč se Norové každoročně těší na utepils? Je to rituál, kdy si mohou poprvé po dlouhé zimě vychutnat venku (ute) pivo (pils – odvozeno z Pilsner). Potěšení ze zdánlivě nevýznamných věcí je solí života. Pohodovému bytí prospívá i bulharská kultura pomalosti ajljak, havajský zvyk odpuštění ho'oponopono, umění toulek po francouzsku flflânerie nebo také jogínská pránájáma. Autorka, která se zabývá pozit...ivní psychologií, odhaluje význam každého pojmu a nabízí cviky, které mohou vnést více klidu do každé oblasti vašeho života. Tato kniha je uspořádána do pěti kapitol, které nabízejí určité uchopení velmi různých způsobů, jimiž lze pojímat a praktikovat vyrovnanost v našich životech. Žádná z uvedených metod ovšem není závazná a přirozeně se na tyto stránky také mnoho pojmů nedostalo. Výběr autorka učinila s cílem dosáhnout co nejširšího a nejpřekvapivějšího zastoupení. Cílem knihy přitom nebylo podat vyčerpávající popis toho, jak se klid a vyrovnanost projevují po celém našem světě, ale spíše předložit prvotní pohled na úžasnou rozmanitost těchto výrazů.

Produkt je výrobek značky Lingea ,distribuovaný s EAN kódem 9788075087683.

Procházet zboží z kategorie Média Lingea, Knihy Lingea.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Lexikon pohody - Megan C. Hayes a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lingea a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lingea najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lexikon pohody - Megan C. Hayes
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

259,- Kč