Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ladislav Mrkvička - Kocourková Lucie - 97% sleva

-97%
Ladislav Mrkvička  - Kocourková Lucie

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ladislav Mrkvička - Kocourková Lucie z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Ladislav Mrkvička - Kocourková Lucie .

Zlevněné zboží

Herec, který proslul svou zásadovostí, ale i prudkou a vzpurnou povahou, jež mu nejednou zkomplikovaly úspěšnou kariéru, takový byl i je Ladislav Mrkvička v očích svých diváků. Znají ho z mnoha filmových a televizních rolí, ale nebyl jen poručíkem Stejskalem, pobočníkem majora Zemana, nehrál jen žokeje, i když mu koně přirostli k srdci. Byl vynikajícím divadelním hercem, který svůj talent rozvinul naplno především v Divadle Na zábradlí pod vedením legendárního režiséra Evalda Schorma. I jeho menší role byly nezapomenutelné -, známe přeci dobře ...to staré úsloví, že není malých rolí, a právě na Ladislava Mrkvičku sedí přesně. Přinášíme portrét umělce, který se nejednou dostal do konfliktu s establishmentem a riskoval konec kariéry - která ani nemusela začít, jak se ostatně dočtete. Sledujeme jeho kroky od studií až k Národnímu divadlu, působení v rozhlasu, televizní tvorbě pro děti a mládež nebo v úspěšných inscenacích na prknech menších pražských divadel. Trochu s humorem a nadhledem, tak jak si to ne právě snadná umělecká cesta tohoto „malého herce velkých rolí“ žádá.

Produkt je výrobek značky Universum ,distribuovaný s EAN kódem 9788076178809.

Procházet zboží z kategorie Média Universum, Knihy Universum.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ladislav Mrkvička - Kocourková Lucie a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Universum a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Universum najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ladislav Mrkvička - Kocourková Lucie
Právě si prohlížíte... - 97% sleva

9,- Kč