Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kos: inspirace na cesty

Kos: inspirace na cesty

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kos: inspirace na cesty z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Kos: inspirace na cesty .

Detailní informace

Kniha Kos: inspirace na cesty:
Nový průvodce po Kosu, oblíbenému díky pěkným plážím, hradům a nočnímu životu. Během dlouhých horkých letních dnů, kdy vlahý mořský vítr ovívá zdejší nepřeberné množství pláží, je Kos skutečný ráj pro všechny turisty. Průvodce nabízí zajímavosti z celého ostrova. Obsahuje i tipy z oblasti ubytování, stravování a pro volný čas.
Aktuální průvodce nabízí přehled hlavních zajímavostí Kosu a řadu výletů. Na ostrově začnete prakticky ihned vnímat jeho dlouhou historii. Mramor helénských a římských sídel, písko...vec středověkých kostelů a hradů – to všechno jsou hmatatelná dědictví dob dávno minulých. Nicméně myslet si, že Kos je přitažlivý pouze pro fanoušky archeologie, by bylo chybou. Je to skutečný ráj pro všechny turisty.
Kos je stále oblíbený – díky mnoha pěkným čistým plážím, hradům a nočnímu životu, ale i dobrému leteckému spojení do zbytku Evropy. Díky dobře rozvinuté infrastruktuře městské autobusy jezdí až „zázračně“ spolehlivě a je pamatováno i na cyklisty. Ve městě Kos a jeho okolí byly vybudovány sítě značených cyklostezek. Lákadlem je také snadná dostupnost tureckého Bodrumu na protějším břehu, z tohoto pohledu Kos hraje prim ve srovnání s ostatními řeckými ostrovy.
V úvodu knihy najdete TOP 10 zajímavostí a itinerář pro ideální devítidenní výlet po Kosu. Následují úvodní informace a stručná historie. V průvodci najdete tipy na nejlepší zážitky a kalendář kulturních akcí.
Nechybí doporučení z oblasti ubytování a stravování. Kniha obsahuje i malý slovníček, který pomůže s objednáním jídla v restauraci. Řecká jídla bývají lahodná, čerstvá a dobře připravená.
Pro základní orientaci slouží mapky, které najdete na klopách obálky: Kos, Severní Dodekanéské ostrovy, centrum měst Kos a Pothia.

Produkt je výrobek značky Lingea S.r.o. ,distribuovaný s EAN kódem 9788075087652.

Procházet zboží z kategorie Média Lingea S.r.o., Knihy Lingea S.r.o..

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

199,- Kč
178,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kos: inspirace na cesty a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lingea S.r.o. a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lingea S.r.o. najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kos: inspirace na cesty
Právě si prohlížíte...

209,- Kč