Koruna Česka - Jaromír Zaoral - e-kniha

Koruna Česka - Jaromír Zaoral - e-kniha
439 439 1644
439,- Kč

Původní cena: 439,- Kč


Hodnocení:


Koruna Česka - Jaromír Zaoral - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Koruna Česka - Jaromír Zaoral - e-kniha .

Detailní informace

eBook:,Poznejte Korunu Česka v její letní i zimní kráse společně s cestovatelem a fotografem Jardou Zaoralem. Objevíte s ním všech 16 českých pohoří s nadmořskou výškou nad 1 000 metrů. Knížka vás zavede do nejvyšších pater českých hor, odkryje vám nádherné výhledy, nejútulnější horské chatičky i hloubi lesů. Nabídne spoustu tipů na jedno i vícedenní výlety či přechody pohoří v létě a také ukáže možnosti, jak si hory užít v zimě, ať už na sáňkách, běžkách, skialpech, nebo sněžnicích. Kromě toho se v knize dočtete spoustu zajímavostí. Co má člov...ěk dělat, když jej v horách zastihne bouřka? Jak se v Česku řeší problémy s kůrovcem? Nebo jak to bylo s kyselými dešti v Krušných horách? Nebudou chybět ani Jardovy vtipné historky. Zjistíte, jak se (ne)má chodit bez plavek do sauny, na co si dát pozor, když jdete na polské chatě na záchod, nebo kde na horách uspořádat nejlepší rozlučku se svobodou. Třešničkou na dortu je nepostradatelná část Jardova příběhu – a tou jsou lokální pivovary. Výlety na horách je potřeba si také náležitě užít, proto se s vámi Jarda podělí o svůj rituál, jímž je vrcholové pivo. Dokážete si tipnout, které české pohoří nabízí to nejlepší? Tak schválně, jaká dobrodružství v Česku zažijete vy?

Produkt je výrobek značky Cpress.

Procházet zboží z kategorie Média Cpress, Knihy Cpress.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Koruna Česka - Jaromír Zaoral - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cpress a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cpress najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Koruna Česka - Jaromír Zaoral - e-kniha
Právě si prohlížíte...

439,- Kč