Konzultant - Bentley Little - e-kniha - 31% sleva

-31%
Konzultant - Bentley Little - e-kniha
220 319 2100
220,- Kč

Původní cena: 319,- Kč


Hodnocení:


Konzultant - Bentley Little - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Konzultant - Bentley Little - e-kniha .

Zlevněné zboží

eBook:,Po pádu dohodnuté fúze se CompWare nachází ve vážných problémech, a tak si najme poradenskou firmu, aby zrevidovala a zefektivnila jeho podnikatelské praktiky.Jenže na firmě, kterou si CompWare najme, je něco divného. Přesněji – divný je ten džentlmen, který přichází řídit požadovaný projekt. Pan Patoff, vysoký, hubený muž s motýlkem a prapodivným úsměvem, jehož se jeho oči neúčastní.Již při prvních společných jednáních konzultant tu a tam pokládá nemístné otázky a celkově je otravný. Postupně si uzurpuje čím dál víc moci, až to vypadá, ...že celý podnik řídí on sám. Svévolně zavádí invazivní změny ve firemní etiketě; po celé budově rozmístí kamery, čímž vyvolává v zaměstnancích paranoiu; telefonuje zaměstnancům v noci; k některým i chodí domů a vyhrožuje jejich rodinám…Lidi, kteří se vzpírají, propustí… nebo něco horšího.Zaměstnanci si brzy uvědomí, že nebojují jen o svá místa: že bojují o život.Konzultant je sžíravá satira z pracovního prostředí oděná do hororového hávu, jak to umí jen Bentley Little.

Produkt je výrobek značky Fobos.

Procházet zboží z kategorie Média Fobos, Knihy Fobos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Konzultant - Bentley Little - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fobos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fobos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Konzultant - Bentley Little - e-kniha
Právě si prohlížíte... - 31% sleva

220,- Kč