Kompletní neoficiální příručka pro Roblox - David Jagneaux - e-kniha - 11% sleva

-11%
Kompletní neoficiální příručka pro Roblox - David Jagneaux - e-kniha
249 279 531
249,- Kč

Původní cena: 279,- Kč


Hodnocení:


Kompletní neoficiální příručka pro Roblox - David Jagneaux - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Kompletní neoficiální příručka pro Roblox - David Jagneaux - e-kniha .

Zlevněné zboží

eBook:,STAŇ SE EXPERTEM NA ROBLOX s Kompletní neoficiální příručkou! Kromě skvělých tipů a triků od dlouholetých hráčů se dozvíš, jak si kompletně navrhnout svůj svět, ovládnout Roblox studio nebo přidat do svých her interaktivní postavy. Ohrom své přátele svými novými stavitelskými dovednostmi. S touto příručkou se naučíš, jak: * se správně postarat o svůj účet * najít a hrát oblíbené hry * stavět skvělé nové světy * vytvářet vlastní úkoly, hry a postavy * spolupracovat s ostatními hráči * oživit svůj svět pomocí zvuků a efektů … a mnoho další...ho! Tvoření a stavění je prostě zábava. A v Robloxu to platí dvojnásob! Díky této knize se dozvíš všechno podstatné, aby se z tebe mohl stát tvůrce oblíbených her. DAVID JAGNEAUX je manažerem pro komunikaci velké technologické společnosti a bývalý redaktor webu UploadVR, který se věnuje novinkám ze světa virtuální reality. Píše články pro velká média zaměřená na technologie a hry – IGN, Forbes, Polygon, PC Gamer a Android Central. HEATH HASKINS je IT ninja a zkušený programátor, který vytvořil hromady robloxových videí na svém YouTube kanále CodePrime8 a mají dohromady přes 30 milionů zhlédnutí. Pracuje v IT jako analytik vývoje aplikací a vývojář automazizačníč procesů. Žije v Novém Mexiku v USA se svou ženou a dvěma dětmi.

Produkt je výrobek značky Cpress.

Procházet zboží z kategorie Média Cpress, Knihy Cpress.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kompletní neoficiální příručka pro Roblox - David Jagneaux - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cpress a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cpress najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kompletní neoficiální příručka pro Roblox - David Jagneaux - e-kniha
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

249,- Kč