Kolo času II.: Velké hledání - Robert Jordan - audiokniha

Kolo času II.: Velké hledání - Robert Jordan - audiokniha
579 579 475
579,- Kč

Původní cena: 579,- Kč


Hodnocení:


Kolo času II.: Velké hledání - Robert Jordan - audiokniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Kolo času II.: Velké hledání - Robert Jordan - audiokniha .

Detailní informace

Audiokniha:,Podaří se Randovi a jeho přátelům najít v zemi okupované nepřáteli vzácnou relikvii dřív, než padne do rukou Temného? Randa, Mata a Perrina čeká další nebezpečná výprava – a tentokrát se budou muset obejít bez pomoci kouzelnice Moirain a jejího strážce Lana. Trojice mladíků z Dvouříčí a jejich ogierský přítel Loial se totiž společně s oddílem šajnarských vojáků pustí do hledání legendárního Valerského rohu. Ten podle pověstí dokáže povolat z hrobu mrtvé hrdiny k boji se Stínem, a tak po něm horlivě pátrají i přisluhovači Temného. Me...zitím jejich přítelkyně Egwain, vědma Nyneiva a také dědička andorského trůnu Elain míří do Bílé věže v Tar Valonu, aby se staly členkami Aes Sedai – ženského řádu, který pronásleduje muže ovládající magii. K nim ovšem patří také Rand alʼThor, v němž podle všeho dřímá Drak Znovuzrozený – dávno předpovězený vůdce, jenž má zachránit svět, ale zároveň ho může zničit. A aby toho nebylo málo, na západním pobřeží se vylodila invazní armáda ze Seančanu, disponující kromě vojáků i silnou magií a ochočenými nestvůrami a jdoucí od vítězství k vítězství… Druhý díl epické fantasy ságy Kolo času, která se u čtenářů zaslouženě těší stejné popularitě jako Pán prstenů či Píseň ledu a ohně. „Je to příběh plný tradice, romantiky, toho nejčistšího a jediného omluvitelného patosu, dobrodružství i humoru, smutku i radosti, ale také příběh, v němž cítíme zrod nové podoby žánru…“ – Boris Hokr o Kole času. „Ačkoliv zde autor upřednostnil jiné motivy než v Oku světa, jím vyprávěný příběh neztratil nic ze své velkoleposti a barvitosti.“ – Dickwizardry.com. Robert Jordan píše se silnou vizí světla a temnoty a někdy až dětským smyslem pro úžas, který je vlastní dílům J. R. R. Tolkiena. – The Pittsburgh Press. Jordan ovládl svět, který Tolkien začal odhalovat... – Edward Rothstein, The New York Times.

Produkt je výrobek značky Onehotbook.

Procházet zboží z kategorie Média Onehotbook, Knihy Onehotbook.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kolo času II.: Velké hledání - Robert Jordan - audiokniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Onehotbook a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Onehotbook najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kolo času II.: Velké hledání - Robert Jordan - audiokniha
Právě si prohlížíte...

579,- Kč