Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Když umírá bestie - Roman Cílek

Když umírá bestie - Roman Cílek

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Když umírá bestie - Roman Cílek z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Když umírá bestie - Roman Cílek .

Detailní informace

Čím končí válka? A čím začíná mír? Dvě otázky, které jsou stěžejním motivem této nevšední knihy. Významný autor literatury faktu Roman Cílek, pro něhož je příznačné často až detektivní pátrání po neznámých či dlouho zastíraných skutečnostech, předkládá čtenářům v časovém oblouku od Vánoc 1944 do Vánoc 1945 strhující drama válečného finále i stejně nesnadného těsně poválečného období, na které nazírá bez zátěže černobílého vidění. Najdeme zde v chvějivém prostoru mezi prohrou a vítězstvím, radostí ze svobody i nedůstojnou mstou pohled na dění po...dstatné a rozhodující. Jsou zde však také příběhy zdánlivě titěrné, "jen" obyčejně člověčí. Válka a její dozvuky se dotýkaly všeho a všech. Značná část autorovy pozornosti se zaměřuje na zákulisní, tehdy přísně tajné dění, jímž se ti, kteří už skoro vše prohráli, snažili často až bizarními počiny, například vznikem záškodnických jednotek (Werwolf) této porážce zabránit nebo ji alespoň odsunout. "Dějiny jsou součtem milionů neopakovatelných a tím i unikátních lidských osudů", řekl před lety jeden moudrý člověk. A tato kniha je důkazem, jak výsostně pravdivá jsou tato slova.

Produkt je výrobek značky Aos Publishing ,distribuovaný s EAN kódem 9788087624227.

Procházet zboží z kategorie Média Aos Publishing, Knihy Aos Publishing.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Když umírá bestie - Roman Cílek a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aos Publishing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aos Publishing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Když umírá bestie - Roman Cílek
Právě si prohlížíte...

330,- Kč