Kawan, ze života rockera - Jan Šebelka

Kawan, ze života rockera - Jan Šebelka
286 286 1607
286,- Kč

Původní cena: 286,- Kč


Hodnocení:


Kawan, ze života rockera - Jan Šebelka z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Kawan, ze života rockera - Jan Šebelka .

Detailní informace

V knize Kawan, ze života rockera vzpomínají na legendu bigbítu rodina, spoluhráči, kamarádi, fanynky i návštěvníci jeho koncertů, kteří padesát let chodili na jeho koncerty. Na Liberecku a Jablonecku nebyla hospoda, nebo sál, kde by Jürgen Kawan od roku 1966 až do své smrti (2015) nehrál. Věta "jdeme na Kawana!" se stala symbolem dvou generací i jeho dlouhé hudební kariéry. Skupina Pyramida (před tím Kings a jiné) hrála především skladby Beatles, Presleyho, Creedence Clearwater Revival a dalších slavných skupin šedesátých a sedmdesátých let. Te...xty v knize jsou psány formou rozhovorů a osobních vzpomínek. Někteří pamětníci na něj vzpomínají jako na hodného člověka, jiní jako na "pravého rockera" a opilce, který na konci zábav obcházel stoly a sléval si zbytky alkoholu do petek. Nechybí kapitola jeho pověstných hlášek, kterými bavil návštěvníky mezi hraním: "Muzikant, kterej nechlastá, není muzikant!" Když se ho číšník zeptal, co si dá k pití, odpověděl: "Vodu z pračky? Kysaný podmáslí? Já piju jen ropu ze Sovětského svazu!"

Produkt je výrobek značky Dům česko-německého Porozumění ,distribuovaný s EAN kódem 9788090676459.

Procházet zboží z kategorie Média Dům česko-německého Porozumění, Knihy Dům česko-německého Porozumění.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

232,- Kč
Detail
290,- Kč
260,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kawan, ze života rockera - Jan Šebelka a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dům česko-německého Porozumění a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dům česko-německého Porozumění najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kawan, ze života rockera - Jan Šebelka
Právě si prohlížíte...

286,- Kč