Kavárna na konci světa - John P. Strelecky - 10% sleva

-10%
Kavárna na konci světa - John P. Strelecky
239 267 1914
239,- Kč

Původní cena: 267,- Kč


Hodnocení:


Kavárna na konci světa - John P. Strelecky z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Kavárna na konci světa - John P. Strelecky .

Zlevněné zboží

Reklamní manažer John se cestou na dovolenou, kde chce uniknout frustraci z práce, účtů a do jisté míry i života obecně, ocitne v malé kavárně uprostřed ničeho - chce si tam odpočinout a dát si v klidu něco k jídlu. Na zadní straně jídelního lístku ho ale zarazí tři neobvyklé otázky: Proč jste tady? Bojíte se smrti? Cítíte se naplnění? Cesta na vytouženou dovolenou se tak stává exkurzí do vlastního nitra a hledáním východiska z koloběhu života a pocitu ztráty kontroly nad svým osudem. Jednoduchý příběh, který dokáže změnit život každému, kdo se... v něm snaží najít své místo. Hlavním poselstvím této útlé knihy je návod, jak vykročit na cestu k plnohodnotnému životu. Člověk by neměl snít o tom, co bude dělat v důchodu, až bude mít čas všechno si užít. Život se nemá odkládat, ale žít. I když jsme přesvědčení, že o smyslu své existence už víme všechno, nikdy jsme se nad ním ve skutečnosti hluboce nezamysleli. Příběhy o karetě obrovské nebo rybářovi jsou prosté, ale naplněné základní moudrostí o nesmyslném pachtění nás lidí. John Strelecky mnohokrát vystoupil v televizi a rádiu, aby přesvědčil miliony lidí, že mohou žít tak, jak chtějí. Spolu s Oprah Winfreyovou, hercem Tony Robbinsonem a Deepakem Choprou byl zařazen mezi sto nejpodnětnějších myslitelů v oblasti leadershipu a osobního rozvoje. To v něm stále nepřestává vyvolávat pokoru a úžas. Světový bestseller - Do roka po vydání se kniha rozšířila po celém světě - inspirovala lidi na všech kontinentech včetně Antarktidy, byla přeložena do 43 jazyků, stala se bestsellerem a sedmkrát byla nejprodávanější knihou roku.

Produkt je výrobek značky Nakladatelství Kazda ,distribuovaný s EAN kódem 9788076701007.

Procházet zboží z kategorie Média Nakladatelství Kazda, Knihy Nakladatelství Kazda.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kavárna na konci světa - John P. Strelecky a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nakladatelství Kazda a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nakladatelství Kazda najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kavárna na konci světa - John P. Strelecky
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

239,- Kč