Kapitalismus není problém, ale řešení - Rainer Zitelmann

Kapitalismus není problém, ale řešení - Rainer Zitelmann
491 491 1169
491,- Kč

Původní cena: 491,- Kč


Hodnocení:


Kapitalismus není problém, ale řešení - Rainer Zitelmann z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Kapitalismus není problém, ale řešení - Rainer Zitelmann .

Detailní informace

Zapomínáme, na jakých základech byl postaven úspěch naší ekonomické prosperity? Slovo "kapitalismus" ve většině lidí vyvolává negativní asociace. Bylo tomu tak i dávno před finanční krizí 2007/2008, ale v poslední době se zastánci důsledné tržní ekonomiky stále více dostávají do defenzivy a jsou odsuzováni jako "tržní radikálové". Zitelmannova kniha otevírá velice aktuální debatu v době, kdy stát stále více zasahuje do života lidí a firem metodami plánovaného hospodářství. V přístupu k ekonomice přichází do úvahu v zásadě pouze dva možné ekonom...ické modely. Státy a vládami řízené hospodářství, s řadou regulací a omezeními, a kapitalismus, se svobodnými trhy a konkurenční soutěží. Který ze systémů se v minulosti osvědčil nebo spíše selhal? Volba je na čtenáři. Ve své knize Kapitalismus není problém, ale řešení zkoumá Rainer Zitelmann nejčastější výtky a obvinění proti kapitalismu. To, k jakým výsledkům jeden či druhý ekonomický systém vede, analyzuje Zitelmann na historických datech a uvádí mnoho příkladů a srovnání ve státech Evropy, Afriky, Asie i Ameriky.

Produkt je výrobek značky Fish&rabbit ,distribuovaný s EAN kódem 9788090852648.

Procházet zboží z kategorie Média Fish&rabbit, Knihy Fish&rabbit.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kapitalismus není problém, ale řešení - Rainer Zitelmann a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fish&rabbit a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fish&rabbit najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kapitalismus není problém, ale řešení - Rainer Zitelmann
Právě si prohlížíte...

491,- Kč