Kanárské ostrovy - Víkend

Kanárské ostrovy - Víkend
250 259 1582
250,- Kč

Původní cena: 259,- Kč


Hodnocení:


Kanárské ostrovy - Víkend z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Kanárské ostrovy - Víkend .

Detailní informace

Světoznámý průvodce Michelin vychází poprvé česky. Užívejte si dovolenou na Kanárských ostrovech, objevujte památky, romantická zákoutí i tajemné končiny. Polenošte si u vody, užijte si kouzlo dun nebo se vydejte ke hvězdám. Nenechte si ujít nic zajímavého... Vybrali jsme pro vás to nejlákavější, atraktivní místa hodnotíme hvězdičkami. Průvodce obsahuje také praktické rady na cesty, španělský slovníček a přehledové mapky. Obsah: Srdeční záležitosti: abyste nepřišli o nic zajímavého. Prohlídka Kanárských ostrovů za 1, 2 nebo 3 dny. Přes 180 tipů..., kde se dobře najíst a napít, kde nakoupit, kam si zajít večer a kde se ubytovat. Užitečné rady a informace na cesty, španělský slovníček a základní fráze Přehledové mapky. Podrobnější informace: Světoznámý průvodce Michelin vychází poprvé česky. Užívejte si dovolenou na Kanárských ostrovech, objevujte památky, romantická zákoutí i tajemné končiny. Tato skupinka sopečných ostrovů, nořících se z moře při africkém pobřeží, má výjimečně příjemné podnebí. Současně však jsou tyto ostrovy hodně různorodé. V knize najdete tipy k návštěvě mnoha míst, kulturních akcí nebo kulinářských zážitků. Atraktivní místa hodnotíme hvězdičkami, ale je samozřejmě na vás, čemu dáváte přednost. Průvodce se věnuje ostrovům Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, La Gomera a El Hierro. Vychutnejte si ostrovy stylově a nenechte si ujít nic zajímavého... Kniha nabízí schematické mapky, doporučuje místa k ubytování, občerstvení i aktivnímu odpočinku. Obsahuje také praktické rady na cesty a španělský slovníček. Prozkoumejte například tajemnou sopku El Teide, projděte se měsíční krajinou a užijte si noc venku Pozorujte kosatky a velryby během plavby kolem impozantního pobřeží u Acantilado de los Gigantes. Uchvátí vás nejen kytovci, ale i monumentální černé útesy. Vydejte se ke hvězdám na Roque de los Muchachos nebo rozechvějte své nitro hudbou v sopečných tunelech jeskyně Cueva de los Verdes. Zažijte kouzlo dun, navštivte zelené vinice vyrůstající ze sopečného popela a nasajte vůni tajemného vavřínového lesa. Jistě vám zachutná místní svěží bílá odrůda Malvasía. Nebo si vychutnejte si talíř papas arrugadas, chorizo de Teror nebo uzený kozí sýr. Kanárská gastronomie má všem co nabídnout.

Produkt je výrobek značky Lingea ,distribuovaný s EAN kódem 9788075083357.

Procházet zboží z kategorie Média Lingea, Knihy Lingea.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kanárské ostrovy - Víkend a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lingea a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lingea najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kanárské ostrovy - Víkend
Právě si prohlížíte...

250,- Kč