Jiné životy - Sofia Lundberg - e-kniha

Jiné životy - Sofia Lundberg - e-kniha
299 299 1811
299,- Kč

Původní cena: 299,- Kč


Hodnocení:


Jiné životy - Sofia Lundberg - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Jiné životy - Sofia Lundberg - e-kniha .

Detailní informace

eBook:,Po těžkém rozvodu jsou pro Esther víkendy bez syna bolestně osamělé, a tak si každou druhou sobotu krátí chvíli na louce u starého dubu. Jednoho dne se tam potká s Ruth – starší dámou s úžasnou schopností soustředit se na vše, co je v životě krásné. Když Ruth vypráví o svém mládí, Ester je jejím příběhem naprosto fascinovaná. Mezi oběma ženami rozkvete nečekané a pevné přátelství. Ale všechno není jen zalité sluncem. Jaká tajemství Ruth skrývá? Pátrání po odpovědích zavede Esther až do Itálie a k jezeru Como, kde začne zjišťovat, že Ruth... v sobě skrývá mnohem víc, než si kdy připouštěla. Strhující román o touze, vině, nehynoucím přátelství a opětovném nalezení sebe sama po zničujícím vztahu.

Produkt je výrobek značky Ikar Cz.

Procházet zboží z kategorie Média Ikar Cz, Knihy Ikar Cz.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jiné životy - Sofia Lundberg - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ikar Cz a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ikar Cz najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jiné životy - Sofia Lundberg - e-kniha
Právě si prohlížíte...

299,- Kč