Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Jeho zákusek - Penelope Bloom - 60% sleva

-60%
Jeho zákusek  - Penelope Bloom

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Jeho zákusek - Penelope Bloom z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Jeho zákusek - Penelope Bloom .

Zlevněné zboží

Asi si nikdo nemyslí, že mít sexy šéfa není vůbec komplikované ani matoucí. Ale musím mu už odolávat jen pár měsíců. V lednu odlétám do Paříže, abych si splnila svůj sen a stala se umělkyní. Škoda, že nemůžu mít svůj zákusek a náležitě si ho užít. Zapomněla jsem se zmínit… Můj sexy šéf byl mou školní láskou. Tak trochu. Nejprve jsem ho chtěla samou láskou umačkat. Nakonec jsem ho chtěla už jen umačkat. Teď je zpět a klidně by mohl mít na hrudi napsáno „nesahat“. Jedna drobná otázka: počítalo by se, kdybych nepoužila ruce? Odpovím si sama. Ano, ...Emily, ty nadržená čubko, počítalo. Mimoto můj sen na mě prakticky čeká naservírovaný na zlatém podnose. Pokud se zvládnu chovat tak, jak mám. Byla bych naprostý blázen, abych riskovala. Taky jsem pyšná na to, jak dlouho jsem se zvládla jako blázen nechovat, a chci si svůj rekord udržet. Musím pro něj udělat akorát jednu rychlovku...

Produkt je výrobek značky Kontrast ,distribuovaný s EAN kódem 9788076420885.

Procházet zboží z kategorie Média Kontrast, Knihy Kontrast.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jeho zákusek - Penelope Bloom a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kontrast a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kontrast najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jeho zákusek - Penelope Bloom
Právě si prohlížíte... - 60% sleva

119,- Kč