Jak to mám všechno stihnout - Dušan Jílek

Jak to mám všechno stihnout - Dušan Jílek
246 246 1839
246,- Kč

Původní cena: 246,- Kč


Hodnocení:


Jak to mám všechno stihnout - Dušan Jílek z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Jak to mám všechno stihnout - Dušan Jílek .

Detailní informace

Kniha je napsaná především pro zaměstnance ve firmách, kteří mohou aktivně ovlivňovat náplň a průběh svého pracovního dne. Obsahuje praktické komentované příklady na určování priorit pro tři pracovní pozice: IT specialisty, obchodníka a vedoucího ve výrobě. Je velmi vhodná pro manažery a vedoucí na všech úrovních, kteří vedou týmy pracovníků. S jednou věcí se smiřte: času víc nebude. Jediné východisko je: čas si musíte udělat. Prvním krokem je analýza, kde konkrétně čas ztrácíte. V druhém kroku se naučíte používat Eisenhowerův princip určování ...priorit. Ten vám pomůže stanovit, které úkoly provádět dříve a které později. Život ale není černobílý. Nemůžete dělat vždy věci jen ve stanoveném pořadí. Proto v třetí části knihy poznáte několik efektivních a jednoduchých metod a způsobů nakládání s časem. Budete se moci rozhodnout, jakým způsobem různé pracovní záležitosti zvládnete a vyřídíte. Konkrétně jsou popsány tyto nástroje a metody: To-Do list; Paretovo pravidlo 80:20; Occamova břitva; Pravidlo 2 minut; Technika Pomodoro; Práce v blocích; Delegování; Shlukování činností do bloku; Plán dne; Vyrušování a co s ním a prokrastinace.

Produkt je výrobek značky Powerprint ,distribuovaný s EAN kódem 9788075684769.

Procházet zboží z kategorie Média Powerprint, Knihy Powerprint.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

60,- Kč
54,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Jak to mám všechno stihnout - Dušan Jílek a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Powerprint a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Powerprint najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jak to mám všechno stihnout - Dušan Jílek
Právě si prohlížíte...

246,- Kč