Já, člověk - Jan Kubíček

Já, člověk - Jan Kubíček
143 143 2189
143,- Kč

Původní cena: 143,- Kč


Hodnocení:


Já, člověk - Jan Kubíček z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Já, člověk - Jan Kubíček .

Detailní informace

Knížka s podtitulem Vnitřní autoportrét: básnická studie lidského bytí se pomocí minimalistických básní a kreseb snaží "zachytit tvary člověka", který pevného tvaru pozbyl. Člověka, který touží po životě a po svobodě, ale přitom je svázán vlastními strachy - nachází se ve chvíli jistého uvíznutí. Sbírka Jana Kubíčka (1986) inspiruje čtenáře k dialogu se sebou samým na téma velkých otázek bytí a jako taková může přinést silný terapeutický efekt. Podobně jako první Kubíčkova kniha Kapitalistické básně (2012) zaujme jistě i čtenáře, kteří běžně bá...snické sbírky nečtou. Já, člověk vyšel poprvé samizdatem v roce 2013. Po deseti letech se objevuje v nové oficiální verzi. Kromě reprintu původního vydání obsahuje rozsáhlou předmluvu, několik bonusových textů a obrazů a také prostor pro čtenářovo sebevyjádření.

Produkt je výrobek značky Petr štengl ,distribuovaný s EAN kódem 9788088482130.

Procházet zboží z kategorie Média Petr štengl, Knihy Petr štengl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Já, člověk - Jan Kubíček a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Petr štengl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Petr štengl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Já, člověk - Jan Kubíček
Právě si prohlížíte...

143,- Kč