Irská hudba - Zobcová flétna - Zdeněk Šotola - e-kniha

Irská hudba - Zobcová flétna  - Zdeněk Šotola - e-kniha
149 149 1575
149,- Kč

Původní cena: 149,- Kč


Hodnocení:


Irská hudba - Zobcová flétna - Zdeněk Šotola - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Irská hudba - Zobcová flétna - Zdeněk Šotola - e-kniha .

Detailní informace

eBook:,Noty na zobcovou flétnu. Snadná aranžmá 33 nejznámějších irských lidových melodií v úpravě pro sopránovou zobcovou flétnu, doplněných o akordové značky a diagramy. Kniha obsahuje odkazy na audio ukázky všech skladeb, které si můžete stáhnout na svůj počítač nebo přehrát online. ZVUKOVÁ UKÁZKA 1 ZVUKOVÁ UKÁZKA 2 ZVUKOVÁ UKÁZKA 3 The Croppy BoyThe Irish RoverThe Rocky Road To DublinBlack Velvet BandMuirsheen DurkinJug Of PunchThe Mountains Of MourneWhiskey In The JarThe Bard Of ArmaghBoulavogueA Nation Once AgainGreen Grow The RashesCliffs... Of DoneenDown By The Salley GardensI Know My LoveThe Rising Of The MoonCarrickfergusBrennan On The MoorPaddy Works On The RailwayArthur McBrideI‘ll Tell Me MaButcher BoyThe Lark In The Clear AirThe Parting GlassBold Fenian MenStar Of County DownFinnegan‘s WakeThe Meeting Of The WatersLeaving Of LiverpoolThe Foggy DewThe Queen Of ConnemaraDanny BoyCome Back To Erin

Produkt je výrobek značky Hudební E-knihkupectví.

Procházet zboží z kategorie Média Hudební E-knihkupectví, Knihy Hudební E-knihkupectví.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

618,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Irská hudba - Zobcová flétna - Zdeněk Šotola - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hudební E-knihkupectví a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hudební E-knihkupectví najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Irská hudba - Zobcová flétna - Zdeněk Šotola - e-kniha
Právě si prohlížíte...

149,- Kč