I Know What Iʼm Doing - Magda Frišaufová - e-kniha

I Know What Iʼm Doing - Magda Frišaufová - e-kniha
298 298 1556
298,- Kč

Původní cena: 298,- Kč


Hodnocení:


I Know What Iʼm Doing - Magda Frišaufová - e-kniha z kategorie média, knihy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným I Know What Iʼm Doing - Magda Frišaufová - e-kniha .

Detailní informace

eBook:,Ženy jako uživatelky drog jsou v hledáčku sociologů již několik desetiletí. Výzkumníci publikovali mnohé o specifičnosti jejich situace, zvláště v souvislosti s genderovou nerovností. Psali o výraznější stigmatizaci žen nebo o obtížnějším přístupu k léčbě a sociálním službám. Naopak málo pozornosti věnovali strategiím, pomocí nichž se uživatelky drog snaží své situaci vzdorovat, nebo těžkostem, se kterými se potýkají v každodenním životě. A právě tento neobvyklý pohled nabízí autorka knihy Vím, co dělám. Prostřednictvím narativní analýzy... opakovaných hloubkových rozhovorů a fokusních skupin se sedmi ženami, které mají zkušenost s dlouhodobým užíváním metamfetaminu/pervitinu, zkoumá nejen problémy, jimž ženy čelí, ale také sílu k jednání, kterou používají, aby mohly opět převzít kontrolu nad svým životem a prosadit své potřeby a zájmy v okolním světě.

Produkt je výrobek značky Masarykova Univerzita.

Procházet zboží z kategorie Média Masarykova Univerzita, Knihy Masarykova Univerzita.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

I Know What Iʼm Doing - Magda Frišaufová - e-kniha a další podobné zlevněné zboží z kategorie média sleva, knihy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Masarykova Univerzita a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Masarykova Univerzita najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

I Know What Iʼm Doing - Magda Frišaufová - e-kniha
Právě si prohlížíte...

298,- Kč